העלמת קמטים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

14/10/2015 | 08:56 | מאת: אורי

proskin מציעים טיפול להעלמת קמטים וחידוש העור והצערתו ללא זריקות אלא ע"י טיפול חיצוני באמצעות מכשיר אפליקטור בטכנולוגיית core. מבקש את חוות דעתך בעניין. תודה

יש מגוון רב של מכשירים בטכנולוגיות שונות לטיפול במרקם עור הפנים. רובם גורמים לשיוף עדין ועל ידי כך להשטחת קמטוטים. ככל שהמכשיר חודר יותר לעומק יש שיפור במרקם וזאת בתנאי שהרופא מבין מה הוא עושה מניח שזה יעיל לקמטים עדינים. בדרך כלל קמטים עמוקים דורשים חומר מילוי. תנסי דבר עם מטופלים שעברו את ההליך.בהצלחה

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים