מילוי שפתיים וסיבוכים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

22/08/2015 | 15:12 | מאת: ענת

שלום. לפני 3 ימים עשיתי מילוי בשפתיים עם חומצה היאלרונית כשהרופאה הזריקה לי מקום מקום ההזרקה היה לבן ולאחר עיסוי מסיבי שלה וקומפרסים הצבע חזר לעצמו. לאחר מכן נהיה לי שטף דם כרגע אין שטף דם כל הכתם הכחול עבר אך יש לי כאבים בכל האזור עד אזור הסנטר שמלווה בגירוי בפנים השפה עד החניכיים ומחוץ לשפה לכיוון הסנטר נפוח מעט וכואב . אני נורא פוחדת שמא יהיה איזשהו נזק. התחלתי אתמול בלילה לקחת מוקסיפן 500 מג 3 פעמים ביום בהמלצת רופאה פנימית. יש לי ממה לחשוש ????? אני מודאגת נורא. אשמח לתשובתך המהירה.

היי ענת מש מתנצל על האיחור בתשובה זה איך שהו חמק מעיני. אני מקווה שהכל כבר הסתדר . התשובה שלי בערבון מוגבל מאחר ולא ראיתי אותך . הרושם שמדובר המאורע איסכמי של חסימת עורק בשפה. לרוב החומצה נספגת לאט וזרימת הדם מתחדשת. לפעמים צריך להמיס את החומצה. בדרך כלל אין בעיה לטווח ארוך. בכל מקרה את אמורה לפנות בכל בעיה או התפתחות לא צפויה לרופא שטיפל בך בלי חשש. כל רופא עם ניסיון ידע לטפל ולהסביר את שקרה.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים