מה קורה כשההשפעה נגמרת

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

11/08/2015 | 00:13 | מאת: טל

שלום, ארצה לדעת מה קורה ברגע שההשפעה של הזרקת חומצה הילאורנית מסוג רסטילן נגמרת כעבור מספר חודשים. האם עור הפנים חוזר למצב בו היה לפני ההזרקה? האם חל רפיון של העור? יש תופעות אחרות? אנא שלחו תשובה למייל

היי טל רסטילן חומר מעולה בעל אישור FDA ונמצא בשימוש מספר שנים. כל חומצה היאלורונית נספגת במלואה בגוף למעשה יש אפילו אנזים ייעודי שמפרק אותה. חומצות מחזיקות בין מספר חודשים ועד שנה שנה וחצי . זה לא אומר שלאחר שנה החומצה נספגת ביום אחד אלה זה תהליך וחשוב להבין את זה כי יתכן וכבר לאחר חצי שנה יהיה חסר. לאחר שההשפעה תפוג העור יראה כמו לפני הפעולה .יש לזכור שבינתיים הזדקנו בשנה ומצד שני העור היה מתוח וכך גם נוצרו פחות קמטים מעבר לספיגה של החומצה לרקמה . כך שלא תמיד המצב חוזר לקדמותו אלה יתכן וחל שיפור מסוים אפילו זה מאוד אינדיוידואלי ומשתנה ממטופל למטופל

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים