הזרקה לשפתיים לאחר סיליקון

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

04/07/2012 | 13:39 | מאת: חנה

שלום דוקטור הוזרקתי לפני כעשר שנים בסיליקון לשפתיים. ההשפעה ירדה במידה ניכרת, והייתי רוצה לעצב את השפתיים מחדש. האם יש מניעה להזריק חומצה היאלורונית או רדיאס? אני רוצה חומר שיחזיק לי פלוס מינוס שנה.

05/07/2012 | 07:29 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, אני לא ממליצה להזריק רדיאס לשפתיים. גם רדיאס וגם חומצה היאלורונית מחזיקים בערך שנה. מכיוון שרדיאס מכיל קלציום יכולים להיווצר גושים וזה בעייתי מאד בשפתיים!

05/07/2012 | 10:33 | מאת: חנה

חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה שלא מזריקים על סיליקון חומצה היאלורונית. זה נכון?

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים