האם שימוש בקרם לחות לעור יבש מרחיב נקבוביות יותר

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

26/12/2014 | 02:42 | מאת: נטלי

שלום רב. יש לי עור שמן ברובו, ונקבוביות מורחבות רבות. (אני בשנות ה-30). אני משתמשת ברטאויט 0.05. בעיקר בחורף, כשאני משתמשת ברטאויט (שעוזר לי גם לקמטומטים, גם לאקנה, וגם למראה הנקבוביות במידה מסוימת), העור שלי נעשה יבש ,מתקלף, ועם כתמים אדומים (בעיקר יבש מאד) בעיקר באזור העיניים והמצח- שם אני גם משתמשת יותר ברטאויט. קרם הלחות נטול השומן והמאט שאני משתמשת בו לא עוזר ואפילו אולי מחריף את הבעיה. (אני מעדיפה לא לרדת לרטאויט 0.025 אגב). השאלה שלי היא כזו- האם במידה ואמרח קרם יום יום קרם לחות לעור יבש(!) על אותם איזורים בהם מתרחש היובש המשמעותי - האם זה יגרום להתרחבות יותר גדולה אפילו של הנקבוביות? תודה מראש!

היי נטלי להלן תשובתה של ד"ר להבית אקרמן רופאת עור מומחית הרטביט מייבש את העור ולכן באיזורי העור היבש מאד צריך להשתמש בתכשיר לחות שמן יותר בעיקר בחורף אז העור יבש יותר גם כך. בכל מקרה ממליצה להדתמש ברטביט לא יותר מ 3 פעמים בשבוע ולא לאיזור הקרוב לעיניים

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים