חוטים נספגים בפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

03/06/2014 | 12:42 | מאת: ענת

בת 50, שמעתי על חוטים נספגים שמחדירים לפנים וגורמים לבנייה של קולגן. האם שימוש בחוטים יכול להוות תחליף למתיחת פנים? תודה

יש לבחון כל מקרה לגופו, בהתאם למצב העור בפנים.לעיתים יש צורך בשילוב החוטים עם חומרי מילוי.ההגיון שבטיפול בחוטים נספגים הוא שהחוטים נספגים ומעודדים יצירה של קולגן ואלסטין בפנים ובכך תורמים למיצוק העור.לרוב ההשפעה הינה מאוחרת.החוטים אינם יכולים להוות תחליף למתיחת הפנים החוטים מיודעים למיצוק מסויים של עור רפוי בפנים ובאזורים שונים בגוף. בניתוח מתיחת פנים יש תהליך של הסרת עור עודף מהצואר ומהפנים. אם עור הפנים והצואר איננו נפול ייתכן שהחוטים יהוו את הטכניקה הנכונה לטיפול, תוצאות ניתן לראות כעבור שבועיים מהטיפול, ואחרי חודשיים תוצאה סופית. אשמח לקבל אותך לפגישת ייעוץ על מנת להתאים לך את הטיפול הנכון.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים