חומצה היאלורנית

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

03/06/2014 | 12:13 | מאת: רינת

שלום ד"ר, האם יש הבדל בין חומצה היאלורונית מחברות שונות? אני נוכחתי שיש הבדל במחירים. מה ההבדל באיכות החומרים? מה מומלץ, מה צריך לבדוק? תודה

03/06/2014 | 13:02 | מאת: מטופלת ותיקה עם ניסיון

רופאים ותיקים עם המון ניסיון ושם טוב ( בדרך כלל מבוגרים !!) לוקחים יקר יותר טאוסיאל ורסטילן וולומה אלו החומרים היוקרתיים !! והשאר די זבל

בעולם יש עשרות רבות של חברות המשווקות חומצה היאלורונית. בארץ משווקים כ10 סוגים שונים ועד כמה שידוע לי לכולם יש תו תקן אירופאי אמ"ר ומיעוטן גם אישור FDA .לכל רופא יש העדפות שונות בדרך כלל על פי הניסיון שהוא צבר שכולל נוחות השימוש ,התוצאה המתקבלת וגם כמובן משך הזמן שהחומר מחזיק. לכל אזור בפנים נהוג להשתמש בחומר בעל סמיכות שונה ולעיטים משלבים חומרים של חברות שונות

11/06/2014 | 22:27 | מאת: אחת שיודעת

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים