חריצים בין הגבות

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

08/05/2014 | 10:57 | מאת: רינת

חריצים בין הגבות במה עדיף למלא כדי שהמרפאה יראה טבעי ולטווח ארוך - בוטוקס או סוג של חומצה ? האם הטיפול מלווה בהישארות סימנים כלשהם? ולאיזה זמן? מה העלות ברך כלל?

שלום יש צורך להבדיל בין קמטין דינמיים קשורים לכיווץ השריר לבין קמטים סטטיים קבועים שלא משתנים . מתחילים בבוטוקס אשר מחליש את פעילות השרירים באזור המוזרק, וניתן להבחין בשיפור לאחר כשבועיים. במידה ויש קמטים סטטיים ניתן להזריק חומצה היאלורונית. לאחר הטיפול ישנה אדמומיות אשר חולפת לרוב תוך מספר שעות. הבוטוקס מחזיק בין 3-6 חודשים חומצה כשנה. כמובן שבפגישת ייעוץ אוכל להמליץ על הטיפול הנכון ביותר עבורך, טל 03-6045777 ד"ר מוני פרידמן

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים