הזרקה למילוי שקעים מתחת לעניים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

05/05/2014 | 09:14 | מאת: ליטל

שלום ד"ר, יש לי שקעים שחורים מתחת לעניים.איזה חומר אתה ממליץ להזריק מתחת לעיניים והאם ישנם תופעות לוואי אחר כך כמו שטפי דם?

ליטל שלום, בשל העור הדק באזור העפעפים התחתונים אני ממליץ להזריק חומרי מילוי בעלי צמיגות נמוכה הסופחים פחות נוזלים. בכל מקרה טכניקת ההזרקה חשובה לא פחות ומומלץ לבצע את הפעולה במספר מפגשים על מנת למזער את תופעות הלואי ולמכסם דיוק. תופעות הלואי יכולות לכלול שטפי דם, כמו בכל הזרקה. מומלץ להזריק למקום בקנולה או מחט עדינה .

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים