חוטים נספגים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

30/04/2014 | 13:46 | מאת: דנה

שלום ד"ר מוני, אני בת 40 מטפלת אחת לחצי שנה בקמטים בעזרת הזרקת בוטוקס. שמעתי לאחרונה על שיטה למתיחת פנים ללא ניתוח בעזרת חוטים. אשמח אם תוכל לפרט על איזה אזורים בפנים מדובר? כמה חוטים צריך? וכמה זה עולה? תודה, דנה

דנה שלום, בגילך הטיפול המתאים להצערת הפנים הנו לרוב שלוב של בוטוקס וחומרי מילוי ולאחרונה רווח גם השמוש בחוטים. היתרון של החוטים הנו בהשגת הרמה קלה של רקמות בשלוב עם יצירת והתחדשות הרקמות הרכות סביבם, אלמנטים המסייעים לעבוי העור ולקיבוע הרקמה במקומה להאטת הצניחה העתידית. עם זאת חשוב לדעת שהטיפול אידאלי בחוטים לרוב כולל שלוב עם חומרי מילוי, לקבלת תוצאה אופטימלית. בנוסף, עדין אין אנו יודעים מה משך השפור המושג באמצעותם, מה תדירות השמוש האידאלית בהם במטופל ספציפי ומהי יעילותם לטווח ארוך. לרוב מדובר על החלק האמצעי והתחתון של הפנים למרות שישנם דווחים על שפור באזור הצואר והעפעפים. ההחלטה בדבר התאמתך לטיפול בחוטים, סוג החוטים ומספרם מבוססת על מידת הצניחה של הרקמות, כבדות הרקמות הרכות בפניך וציפיותיך מהפעולה. אני ממליץ שתגיעי לייעוץ ולהתאמת טיפול. חג שמח

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים