נפיחות פתאומית שבועיים אחרי הזרקה לשפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

09/04/2014 | 01:11 | מאת: טל

לפני שבועיים עשיתי לראשונה הזרקה של חומצה היאלורונית לשפתיים. כמות קטנה. (לפני כמה שנים עשיתי הזרקה של חומצה באיזור שמתחת לעיניים ולא היו לי בעיות) צד שמאל של השפה כאב יותר בזמן ההזרקה וגם הופיע אחרכ באזור הזה שטף דם. הנפיחות הכללית ושטף הדם נעלמו אחרי כמה ימים והכל התאזן יפה. פתאום אתמול התחילה להתנפח לי השפה בצד השמאלי. הלכתי היום לרופאה המטפלת והיא טענה שזה שומדבר ולחצה לי על הבליטה ואמרה שצריך רק לפזר את החומר. מאז השפה רק הולכת ומתנפחת. וכעת היא נפוחה בצד השמאלי בצורה בולטת מאוד ויש אסימטריה בפנים. האזור כואב רק בלחיצה. אני מפחדת מאוד לראות איך אני אקום בבוקר.. מה לעשות? האם זה תופעה מקובלת או שדרוש טיפול?

היי טל השפתיים הינם אחד האזורים הרגישים בפנים עקב כלי הדם והעצבים התחושתיים.נפיחות ורגישות בשפתיים זהו מצב מאוד נפוץ ולרוב הוא עובד תוך מספר ימים. לפעמים יש תגובה מאוחרת לחומצה אשר מצריכה מעקב של הרופא המטפל.במידה והמצב מחמיר יש צורך בנטילת סטרואידים

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים