טיפול לקמטים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

24/03/2014 | 13:09 | מאת: אסתי

שלום אני בת 55 ויש לי קמטים מעטים בפנים אני משתמשת אם מדלל דם אספרין והיתי רוצה להתעניין בקשר לטיפול שהוא לא זריקות על מה אתה ממליץ וכמה טיפול כיזה יעלה תודה

היי אסתי . כמובן שקשה להמליץ על טיפול בלי לראות אותך אבל אין בעיה להזריק חומרי מילוי ביחד עם מדללי דם רק שהשכיחות של שטפי דם מקומיים עולה דבר שאין בו סכנה כלשהי. לקמטוטים פילינג יכול לשמש פתרון טוב. לקחת בחשבון שיש תקופת התאוששות שאורכת מספר ימים. יש מספר רופאים מצוינים אשר מבצעים את הטיפול. העלות משתנה ורק לאחר יעוץ שלהם תוכלי לקבל הצעת מחיר. בהצלחה

25/03/2014 | 08:42 | מאת: אסתי

תודה על תשובתך

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים