תשובתך אלי

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

09/09/2013 | 09:14 | מאת: נורית

בהמשך לתשובתך אלי מיום 16/6/13 , ובהמשך לפנייתי שוב מיום 17/6/13 אותה לא הצלחת לקרוא, לעדכנך שמאז ביקרתי אצל מומחה לכירוגיה פלסטית נוסף שאף הוא, לצערי הרב והגדול הציע לי ניתוח במקרה שלי. אני כרגע לא בנויה נפשית לניתוח, ממש מבועתת מעצם המחשבה. לגבי לייזר אינני יודעת אם יועיל- אחרי 2 חוות דעת של 2 מומחים ידועים ,ובכל זאת אם אחליט לנסות למי לפנות- מי הם המטפלים בלייזר? רופאים מומחים בכירורגיה פלסטית? קוסמטיקאיות? (מה אמורה להיום הכשרתן) אני נוקטת במשנה זהירות כשמדובר בפניי.. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה

09/09/2013 | 14:02 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, לא כל כך הבנתי לאילו רופאים התכוונת- מה שחשוב כשהולכים לפרוצדורה כזו היא ללכת לרופא שיש לו ניסיון ניכר בטיפול בלייזרים. יש פלסטיקאים כאלו, אבל בודדים. הייתי פונה לרופא עור כמו ד"ר שוחט. יש כמובן עוד הרבה טובים. בהצלחה

11/09/2013 | 10:17 | מאת: deleted

התכוונתי לרופאים, מנתחים פלסטיים, שמוגדרים ורשומים ברשימת מומחים בכירורגיה פלסטית אבל תודה שהמלצת לי על שם של רופא.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים