מעוניינת בהעלמת נימים בפנים.(50)

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

06/08/2013 | 10:38 | מאת: אניב

האם הטיפול בלייזר? קראתי אצלך שאת מטפלת גם בלייזר וגם בגלי רדיו.האם הבנתי נכון שלייזר להעלמת נימים ולהצערת העור ומיצוקו זה גלי רדיו? בשביל הידע...האם גלי רדיו יותר עוצמתיים בחדירה? תודה לך דוקטור להבית מראש על התשובות.

09/08/2013 | 15:29 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

טיםול בגלי רדיו לא מתאי להעלמת נימים. לטיפול בנימים ניתן להשתמש או בלייזר או באינפרה (IPL)- תלוי בבעיה, בסוג העור ועוד. לא תמיד הטיפול החזק ביותר הוא היעיל ביותר. כל הטיפםולים מבוססי אור עובדים במנגנון של חימום או של קרן אור שנקלטת בקולטן ספציפי. את הטיפול יש להתאים לבעיה ולא לפי חוזק הטיפול.

31/10/2013 | 23:35 | מאת: דנה

שלום ד"ר בקיץ התחלתי טיפולים וברגלים בקיץ ובשבועות אחרונים התחלתי לראות ורידים ונימים ברגלים עליונות ותחתונות ושמעתי שיש הופעה של נימים וורידים בעור זה לא חולף לבד וצריך טיפולים לעבור השאלה אם במצב כזה אחרי טיפולים להסרת שיער זה חולף או נשאר? אני מפחדת להישאר איתם יש מצב שזה יחלוף לבד מה לעשות? מפחדת להמשיך עם הטיפולים להסרת שיער בipl עקב זה ואם זה אמור להיעלם לבד אחרי כמה זמן נראה? תודה על התשובטףות.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים