עזרה מקצועית

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

28/07/2013 | 10:00 | מאת: אמאלה

דוקטור להבית בוקר-טוב,בתי היום בת 24 נטלה רקוטאן לפני שנתיים.התוצאה מדהימה. עד היום נשארו לה שתי מקומות עם2 צלקות קטנות בצד הפנים עם נפיחות פנימית. הלכה לקוסמטיקאית שמוציאה לה משם באזור הנפיחות הפרשה (שומנית?) שחוזרת על עצמה כל הזמן. איך אפשר ליבש- לחסל את הבעיה? האם יש לך מענה עבורה. הבת מאד מתוסכלת מזה.מבקשת את תשובתך- עזרתך המקצועית. תודה מראש!

09/08/2013 | 15:18 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

לא ניתן לדעת מה ניתן לעשות בלי לראות את הבעיה. ממליצה לקבוע תור לרופא עור- אם מדובר באותם שני "פצעים" אולי יש צורך בניקוז כירורגי קטן. בכל מקרה לא ניתן להמליץ על טיפול בלי לראות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים