קמטים בפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

25/04/2013 | 13:58 | מאת: נורית

אני באמצע שנות הארבעים לחיי ולפני כשלוש שנים החלה לי צניחה בפנים,(בולדוג), קמט בצד הפה וכו'. בייעוץ אצל אחד המומחים נאמר לי שהדרך היחידה במקרה שלי היא התערבות כירורגית (מיני ליפט) מה שכרגע מבחינתי לא בא בחשבון לא בנויה לא פיסית ולא נפשית. הוא גם הוסיף ואמר שהזרקות לא יואילו לי כי פניי רזות מאוד ואם כן שמדובר בהזרקה לשטחים נרחבים שלא בטוח שתועיל. אני גם לא מעוניינת למלא את פני אחת לשנה עם כל כך הרבה חומרים כימיים. שאלתי אם קיימות דרכים אחרות בטוחות בלבד!! מבלי לסכן את בריאותי ואת בריאות פניי(כי השוק הזה פרוץ ועלול להיות מסוכן מאוד),על מנת להיטיב בקצת את המראה פרט לניתוח או לקבל את הגזירה ולחיות עם זה עד שאהיה מספיק מוכנה להליך כירורגי. שמעתי שיש טיפול בלייזר , חמצן, מיזותרפיה וכו' לציין שאני נאה , רזה וגבוהה ושכל הבטחון שהיה לי ירד לטמיון מאז. תודה על תשובתך הכנה. שמעתי שיש טיפול בחמצן, בלייזר, מיזותרפיה לציין שאני נאה מאוד, גבוהה ורזה , וזה מעיב על חיי ופוגע בבטחוני העצמי. תודה על תשובתך הכנה

16/06/2013 | 19:35 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, יש היום הרבה אפשרויות לטפל בבעיה שמופיעות בעור עם הגיל. אבל, לא ניתן לדעת מהו הטיפול שיכול להועיל לך בלי לראות את עור פנייך. יש היום הרבה מאד שיטות של טיפולי לייזר שנותנים מענה לבעיות שבעבר לא ניתן היה לטפל בהן. צריך לראות את הבעיה ולפי זה לבנות תכנית שמתאימה לך. ממליצה לך בחום לפנות למומחה נוסף בתחום על מנת לשקול אופציות חלופיות לניתוח- והן קיימות!

17/06/2013 | 10:17 | מאת: נורית

ראשית תודה רבה על תשובתך. שאלה נוספת קטנה ,כשאת כותבת מומחה נוסף חשוב לי מאוד לדעת האם את מתכוונת למומחה לכרורגיה פלסטית?(כמו שאצלו ביקרתי אבל אחר?) כי אני מעדיפה רופאים בעלי הסמכה זו ולא מכון, מהידע שלך, האם גם רופאים בעלי הסמכה זו מטפלים בלייזר? או שאצלם מה שיותר מקובל ונפוץ זה רק הזרקות וניתוחים? בעיקרון כמובן, אם פניי יתאימו להליך זה. שוב תודה כמובן שאני לוקחת בחשבון שיכול להיאמר לי שלייזר לא יועיל לי אבל כעיקרון הם יכולים להיות כתובת להליך זה? אשמח לתשובתך.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים