חברות, מחירים וחומרים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

18/04/2013 | 12:04 | מאת: אילנית

שלום רב, איך ניתן לדעת האם הרופא אליו אני פונה אכן משתמש בחומרים איכותיים. של חברה המאושרת על ידי תו תקן אמריקאי/אירופאי ולא סיני ? ומה סדר גודל המחירים ? יש הרבה שרלטנים בתחום, יש הרבה מבצעים, ואלה שלא עושים מבצעים טוענים שהחומרים איתם הם עובדים הם ברמה הכי טובה. יצא ששילמתי כבר 10000 ש"ח על 2 מזרקים של חומצה הילאורונית אינני יודעת של איזו חברה.

22/04/2013 | 14:12 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

אכן יש המון שרלטנים בשוק- כולם חושבים שקל להרוויח. קודם כל יש ללכת לרופא מומחה בתחומו ששמעת עליו המלצות. בנוסף יש לברר ולדרוש לראות את התווית על החומר בו משתמש הרופא. ואז ניתן לברר באינטרנט (או בפורום) אם יש לחומר אישור ומה טיבו. המחיר שצינת זול בצורה מחשידה!! מחירים של חומצה היאלורונית למזרק במקום טוב ועם חומר טוב נעים בין 1500-2700 שח למזרק!!! לידיעתך. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים