נפיחות בעקבות הזרקת רסטילן לצידי הפה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

22/02/2013 | 22:10 | מאת: טלי

שלום דר אקרמן,ביום חמישי (אתמול) הזרקת לי 4 מזרקים של רסטילן לצידי האף והפה.בצד אחד ישנה נפיחות סבירה,אך בצד השני הנפיחות נראית חריגה,.יש גם קצת אדמומיות.אני מודאגת ומאחר וכעת סוף שבוע,לא יודעת האם המצב אופייני או שחורג מהנורמה ויש צורך בטיפול כלשהו.מצפה לתשובתך המהירה!!

24/02/2013 | 07:34 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, הנפיחות היא תוצאה צפויה בעקבות טיפול כזה. אין מה להיבהל. צריך לחכות מספר ימים והיא יורדת. אסור ללחוץ על המקום כי זה יפזר את החומר. בכל נקרה אם את מודאגת תקבעי תור לביקורת למרפאה שבה עשית את הטיפול ואז אוכל לראות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים