הצערת הפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

18/02/2013 | 22:05 | מאת: חגית

שלום ד"ר אקרמן. אני בת 52,והבעיה העיקרית אצלי היא שהפנים שלי איבדו "אור" וחיות. העור שלי נהייה מאוד מחוספס וכולל קמטים קטנים מסביב לעיניים ובין השפתיים. התייעצתי עם רופאים והם הציעו לי לעשות פילינג עמוק במטרה לחדש את עור הפנים,והם אמרו שזה גם ימחק את הקמטים הקטנים. בהתחלה אני רציתי לעשות רק מילוי קמטים,אבל הם אמרו לי שזה לא מה שיגרום לעור שלי להראות צעיר,מאחר וזה לא מחדש ומנקה את עור הפנים אלא רק מעלים קמטים.כלומר איכות העור תישאר אותו הדבר רק עם פחות קמטים. עכשיו מאחר ואני פוחדת מפילינג[כי אם זה לא יצליח העור שלי יכול לגמרי להישרף],אני תוהה האם יש פתרון אחר[עם פחות סיכונים]שיכול לפתור לי את הבעיה באותה מידה. אשמח לשמוע את דעתך.

20/02/2013 | 08:00 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

פילינג עמוק זו אכן פעולה מאד מאד רצינית. במידה ואת פוחדת מהתהליך ומהתוצאות ניתן לעשות פילינג לייזר- הפילינג הזה עדין יותר, לא מתבצע בחדר ניתוח אלא בקליניקה וההחלמה מהירה יותר. צריך להבין שאין טיפול שמוחק קמטים- היתרום של הלייזר מעבר למה שכבר ציינתי- זה התוצאה הטבעית שמתקבלת. ממליצה לפנות לרופא שמבין בתחום זה ולשמוע עוד פרטים- ורק אז תוכלי לקבל את ההחלטה הנכונה עבורך

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים