טיפול פנים לאחר ניתוח הרמה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

25/12/2012 | 11:10 | מאת: EDEN

אחותי (בת 65) עברה ניתוח הרמת פנים ומילוי שפתיים בשומן הגוף, לפני שנתיים. הניתוח ממש נכשל, פניה של אחותי נראים ממש לא טוב, במיוחד הצד השמאלי של הפנים, יש קמטים שנראים כמו "אקורדיון" ולאורך הפנים יש חריץ עמוק, והפנים לא נראים כפי שהיה מצופה לאחר ניתוח קשה ויקר. מה ניתן לעשות כעת, מבלי להיכנס להוצאות גדולות, שהרי הניתוח שעברה אחותי גמר את כל חסכונותיה. אודה על מענה, ואם יש המלצה על רופא אמין וטוב אהיה אסירת תודה.

25/12/2012 | 16:26 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, אני לא יכולה לדעת מה ניתן לעשות ואיך לשפר את המצב בלי לראות את אחותך. היא יכולה להגיע אלי לייעוץ (ללא תשלום)ואז נשקול את האפשרויות. במקביל אולי היה כדאי לפנות למנתח שבצע את הניתוח ולבקש ממנו לתקן את המצב

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים