תודה על התשובתך וגם

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

17/12/2012 | 17:46 | מאת: ליאת

כדי להעלים או לשפר סימני מתיחה בין כמה לכמה סדרה של טיפולים ניתן לעשות עד כמה? ומה זה ע"י קילוף העור במכשיר מגיעים להעלמה או שיפור? ועוד שאלה בחזה בפיטמות התחיל לי התכווצויות (ללא כאב)שגרמו לעור להימתח להתכווץ יעני יותר נכון ולהתקמט כזה שהשאיר קוים דקים בפיטמה האם ניתן לעשות משהו כדי להעלים את הסימנים וגם מתחת לחזה הכי מעצבן זה בפיטמות וכל הזמן שקר הוא מתכווץ העור בפיטמות ומשאיר סימנים של קוי התכווציות חלק.

20/12/2012 | 08:30 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

ניתן לטפל בסימני מתיחה או בלייזר או בגלי רדיו (יעיל יותר לדעתי). צריך לראות בשביל להעריך את מידת השיפור. מדובר בסדרה של 4-7 טיפולים בדרך כלל. אפשר לטפל בסימני מתיחה גם סביב השדיים

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים