אדמומיות במצח אחרי הזרקה של סטילאג"

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

06/12/2012 | 19:39 | מאת: נטלי

רופאה בצפון הזריקה לי סטילאג" לקמטים בין הגבות וגם לקמטים במצח. יום אחרי ההזרקה פיתחתי אדמומיות נוראית, האיזור חם וכואב למגע. אני כבר שבוע אחרי ההזרקה והבעייה לא ממש נפתרת. מה את מציעה לי? איך אפשר לטפל בבעיה?

15/12/2012 | 18:31 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

רגישות מקומית באיזור ההזרקה מופיעה כמעט תמיד לאחר הזרקת חומצה היאלורונית. האודם שאת מתארת לא מוצא חן בעיני- במיוחד כשעבר כבר שבוע. הייתי מציעה לפנות לרופא שבצע את הטיפול או לרופא עור על מנת לוודא שלא התפתח במקום זיהום שמצריך טיפול.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים