מילוי שפה עליונה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

04/12/2012 | 07:17 | מאת: מיכאלה

היי, רציתי לדעת האם ניתן לבקש להזריק מילוי רק לשפה עליונה ממש טיפה בשביל מראה יותר מלא? האם אפשר להזריק גם ספציפית במקום מסוים כמו באמצע השפה עליונה בנוסף? כמה בדרך כלל עולה טיפול כזה ולכמה זמן הוא מחזיק? האם התוצאה נראית ממש טבעית? תודה רבה

15/12/2012 | 18:33 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

לפני שמזריקים לשפה צריך לברר מה בדיוק את רוצה להשיג והאם זה ייראה טוב או לא. אפשר בהחלט להזריק לנקודה קטנה בשפה על מנת לקבל עיבוי קל מקומי. צריך להגיע לייעוץ על מנת לקבל יותר פרטים. המחיר הוא לרוב לפי כמות המזרקים (חצי-אחד וכו)

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים