שם של חברה טובה של חומר מילוי

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

18/11/2012 | 16:22 | מאת: טלי

רציתי לשאול איזו חברה יש לה חומר טוב שאוכל להיות רגוע שהוזרק חומר שעבר תהליך נכון. ודבר שני האם ניתן להזריק חומר לקמטים מעל השפה העליונה ולכמה זמן זה מחזיק?

23/11/2012 | 08:26 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, יש הרבה מאד חומצות היאלורוניות בשוק כיום. חלקן טובות יותר וחלקן פחות. מנסיוני, אני עובדת בעיקר עם רסטילן, היאלסטייל וסטילאג ומאד מאד מרוצה מהתוצאות. מדובר בחומרים בטוחים ויעילים. ניתן לטפל גם באיזור שמעל השפתיים בחומרים הללו.

29/11/2012 | 19:19 | מאת: מירה

חיפשתי חומר כתוב נוסף באינטרנט על היאלסטייל והגעתי לפורום הזה. אני רוצה לומר תודה לד"ר אקרמן שהזריקה לי היאלסטייל לשפתיים ומסביב לפה. אני מרגישה צעירה בעשר שנים. את כל כך עדינה וקשובה. אני רוצה להמליץ לכולן על ד"ר אקרמן. אני כחצי שנה אחרי ההזרקה ומרוצה מאוד.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים