פילינג עם גלי רדיו לגאטו

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

15/11/2012 | 23:44 | מאת: ענת

שלום רב ד"ר, האם המכשיר של גלי רדיו"לגאטו" בשיטת פיקסל של נובה מדיקל כדי להגיע לשכבה השניה לדרמיס ששם נמצאים הקולגן ואלסטין אז כדי להגיע אליהם הגלי רדיו מקלפים את כל השכבות/שכבה של איפרדמיס מלא או חלק מהם?אפשר לדעת בבקשה מה המכשיר מקלף איזה שכבות והאם השכבה השניה של הדרמיס שהוא מגיע אליה אז חלק קטן ממנה מתקלף הדרמיס השטחי האמצעי לא מתקלף נשאר כמו שהוא וכל חלקי האיפרדמיס מתקלפים והאם הקילוף הזה יכול להסיר קמטוטים עדינים או קטנים יכול לעזור וגם בעור העיניים העפיף המכשיר מותאם לעור כזה ולגוף?

18/11/2012 | 16:01 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

קצת קשה לי להבין את השאלה מתוך כל המלל... מכשיר הלגטו (של חברת אלמה) מחורר את העור בצורה עדינה מאד עי גלי רדיו בצורה של פיקסלים (כלומר חורים עדינים). החורים הללו מגיעים עד שכבת הדרמיס ולכן הטיפול יעיל לקמטוטים, צלקות ועוד. בנוסף, למכשיר יש ידית אולטרסאונד שבעזרתה ניתן להחדיר חומרים לעור (דרך התעלות הקטנות שנוצרו בשלב הראשון) וזה משפר את התוצאה שרוצים להשיג

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים