קילוף העור בגלי רדיו פיקסל

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

10/11/2012 | 13:29 | מאת: דניאל

היי רציתי לשאול אותך ד"ר האם לעפעפיים (תחתונות)כולו ומתחת לעיניים אפשר לטפל בקילוף העור עם גלי רדיו פיקסל של חברת נובה מדיקל? העור מתחיל יותר להזדקן לי כי מרקמו יבש ולא חלק עם קווים בכל העור וקמטים . הייתי אצל רופא והמליץ לי על הטיפול בפילניג עם המכשיר הזה שאמר לי שאפשר לקלף איתו שכבה אחת(שלא תספיק לחדש את העור ולטשטש פגמים),או יותר משכבה אחת קצת יותר אגרסיבי זה בסדר האם המכשיר הזה בטוח לעפעף לקילוף כזה ואין בעיה לקלף איתו יותר משכבה אחת בעפעפיים?נ.ב אני בת 34 בחיים לא שמתי קרם לא מרחתי רק בחודשיים האחרונות ובאמת העור שלי על הפנים שצריך לחידוש רציני שמילוי הרופא לא המליץ לי ואמר שקודם צריך לחדש את העור שיטפל טוב בקמטים לא גדולים ובקווים חדשים שנוצרו לי בעפעף.

12/11/2012 | 18:37 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

אני לא יכולה להמליץ על טיפול וקבל החלטה על עדיפות טיפול זה או אחר בלי לראות את הבעיה.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים