פילינג בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

03/11/2012 | 19:35 | מאת: דנה

היי ד"ר אני הבנתי שגלי רדיו יכולים להיות תחליף טוב לפילינג בדרגה קלה ובינונית והכל מתבצע ע"י חימום עמוק של השכבות בעור כולל הדרמיס העליון השטחי ולכן מיזה מתחילים הקילופים בעור. הבנתי שזה טיפול עדין מלייזר ורציתי לדעת בגלל שאני מפחדת מלייזרים וכל הגלי רדיו יותר עדינים ולייזר כואב האם יש מכשירים שעובדים על קילוף פילינג בגלי רדיו בדרגה עמוקה או שעובדים על פיתוח מכשירים כאלה שיעבדו גם על קמטים העמוקים כמו פילינג כימי עמוק ולקלף הכי עמוק ומה שלייזר יכול לעבוד גם?

12/11/2012 | 18:47 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, למיטב ידיעתי, גלי רדיו יכולים לשפר קמטוטים בדרגה של פילינג בינוני וצלקות אקנה וצלקות בדרגה של פילינג עמוק. ההשוואה בין הטיפולים אינה נכונה. צריך לשקול כל מקרה לגופו. יש מקרים בהם משלבים פילינג ולייזר, פילינג וגלי רדיו ועוד ועוד.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים