צלקות בעפעף התחתון

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

31/10/2012 | 21:51 | מאת: שלומית

היי, עברתי ניתוח בעפעפיים התחתונות למעלה לשקיות להסרת שקיות בעיניים שהיו לי ונשארו לי בדיוק שם צלקות גדולות רבות בעפעף התחתון (לא מתחת לעיניים )ליד העיניים ובנוסף בכל העפעף ונשארו סימנים של חתכים גם הבעיה שהצלקות גדולות והרופא עשה לי טיפולים בגלי רדיו עם אולטרה סאונד שלא עזרו מכיוון שהם עמוקות יותר הצלקות גדולות וצריך טיפול ממש עמוק ובנוסף ונהיו לי שם קמטים גדולים גם בעפעף עצמו למעלה האם לייזר עמוק יכול לטשטש את הצלקות הגדולות ואת החתכים בעור ולהעלים את הקמטים שלא יראו ולטפל בכל הבעיות האלה בכל העפעף? אהי מפחדת להישאר עם הסימנים הגדולים האלה שבולטים לעין כל חיי מקווה שאפשר לפחות לטשטש.

03/11/2012 | 18:33 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, לייזר או גלי רדיו זה טיפול יעיל לצלקות. מוזר מאד שהטיפול שעברת לא שיפר את מראה הצלקות. כמה טיפולים עשית? מה שם המכשיר? במקרים של צלקות צריך סבלנות, אולם מנסיוני ניתן להגיע לתוצאות מאד טובות גם בלייזר וגם בגלי רדיו. לא תמיד הלייזר החזק יותר נותן תוצאות טובות יותר. יש לזכור שהעור סביב העיניים עדין מאד וטיפול ארגסיבי יכול אף הוא לגרום לצלקות. בקיצור, צריך לראות את הצלקות ולחשוב מה ניתן לעשות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים