טיפולים בהיריון

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

21/10/2012 | 22:52 | מאת: מירי

אם אני עושה פילינג בלייזר בדרגה עמוקה יותר בפנים ובעפעפיים שאני כרגע בחודש ה-7 האם זה מסוכן? פשוט על הזרקות שמעתי שזה עלול להזיק ורופאים אסתטיים לא ממליצים אשמח את דעתך כי אני שוקלת לעבור בקרוב ולא יודעת אם מותר.

22/10/2012 | 18:18 | מאת: לאה

רופא רציני ואחראי לא מרשה שום טיפול בהריון !!

23/10/2012 | 17:48 | מאת: מירי

אבל אני רוצה לדעת בהנקה אפשרי לעשות פילינג עמוק בלייזר הכי עמוק ואם בחלק מהמכשירים בשוק מתאימים לאזור עיניים גם ולא יכולים לגרום לסימנים של צלקות וכאלה למשל אם מה שאת עובדת איתם ד"ר מהדור החדש שלא צריך אשפוז בביהח אני מניחה ואם זה ממש כואב מה מרגישים ויומיים החלמה? אשמח לשמוע על טיפול מקווה שהטיפול קצר.

27/10/2012 | 18:17 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

לא ממליצה לעבור טיפול בלייזר, פילינג או הזרקות בהריון.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים