להעלים קמטוטים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

18/10/2012 | 17:19 | מאת: אילנית

האם ניתן להעלים קמטוטים למעלה בעפעף התחתון איפה שהעור בעפעף מתחיל? אני בת 31 וכל הזמן רציתי עור מאט והייבשתי אותו הרבה במים וניקוי שהרס לי את העור וגרם לי להזדקנות מוקדמת של העור יש לי עור עם קמטוטים רבים בכל העפעף חלק רק התחלת של יצירת קמטוטים גם בפנים התחלה של קמטוטים שמתחילים להיות שלא אופיינים מאד לגיל שלי ועור מבוגר יותר זקן שאני רוצה לחדש ואם יש אפשרות בקילוף פילינג שעוזר להיעלם קמטוטים וחידוש עור יבש שהולך להזדקן אפילו לקמטוטים קטנים אשמח לדעת על האפשרויות שיש לאיזור עדין הזה וגם כמה טיפולים לבעיות קמטוטים וחידוש העור כמה טיפולים בערך זה יכול להיות? והאם יש טיפולים שבאמת יכולים להעלים ולא רק לטשטש קמטוטים ולחדש את מרקמו?

20/10/2012 | 21:45 | מאת: להבית

יש הרבה דרכים לטפל בקמטוטים: אפשר לעשות פילניג, חומרי מילוי, לייזר, גלי רדיו- לא ניתן להתחיל לפרט כאן הכל. צריך להתאים את הטיפול לבעיה ולבן אדם. בלי לראות אין לי דרך לדעת מה יהיה הטיפול הכי טוב עבורך. ממליצה לקבוע תור לייעוץ

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים