גלי רדיו ולייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

03/10/2012 | 16:56 | מאת: גלית

שלום לד"ר להבית..רציתי לדעת עם איזה מכשירים את עובדת שעובד על העלמת קימטוטים וקמטים עדינים ועוזר לצלקות שמתאים גם לעור עדין ודק בכל הפנים של איזה חברות וסוגים? אשמח אם תוכלי לספר לי איך הם עובדים ואם לא יגרם איתם סיכונים מדובר על אישה בת 35.

07/10/2012 | 15:56 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, אני עובדת עם מכשירים של חברת ALMA ושל PALOMAR. יש לי גם לייזר וגם גלי רדיו. מנסיוני, נכון להיום- אני מעדיפה את הטיפול המשולב בגלי רדיו ואולטרסאונד (במכשיר הנקרא לגטו) כטיפול משולב לצלקות וקמטוטים. הטיפול מתאים לכל גווני העור, ובהתאם למצב וסוג העור מתאימים את עצמת הטיפול. הטיפול גורם לקילוף עדין ומבוקר של העור ולייצור של רקמת חיבור חדשה.

07/10/2012 | 17:10 | מאת: גלית

והטיפולים בגלי רדיו הם בתור תחליף לפילינג עמוק בינוני בדרגה קילוף כזאת אבל בצורה עדינה יותר והאם בטיפול אחד אפשר לקלף איתם את כל העור הפנים שבעל קימטוטים והתחלה של קמטוטים והאם אחרי קילוף זה בגלי רדיו זה עוזר להיפטר ולהסיר קימטוטים ע"י או לפחות חלקם תלוי איזה לגדלים מדובר כמו בפילינג כימי בדרגה שניה הבינונית ? ואחרי הטיפול העור שכבות בעור (עמוקות בינוניות) אמורה להתקלף ו2 רקמות חדשות של כל השכבות שקולפו צומחות מחדש ויש עור חדש תוך כמה זמן אם בכלל? ואפשר להיות בשמש אח"כ מה רואים אחרי הטיפול כמו כל טיפול בפילינג כימי בדרגה קילוף שניה וזה כואב? ועוזר לנמשים בכל הפנים וגם מתי לעוד איזורים בגוף?

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים