עיבוי שפתיים מחיר

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

12/06/2012 | 20:25 | מאת: יהודית

שלום, רציתי לדעת איך בדיוק ניתן לעשות טיפול של עיבוי שפתיים, מה הפרוצדורה שעושים וכמה זה עולה תודה יהודית

13/06/2012 | 08:31 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, עיבוי שפתיים או יותר נכון הוספת נפח לשפתיים הינה פעולה הדורשת מיומנות רבה של הרופא המטפל בשילוב של עבודה עם חומר טוב ועין אסתטית של הרופא. כאשר מתקיימים כל התנאים הללו ניתן לקבל תוצאה יפה ולא מלאכותית. הפעולה מתבצעת עי הזרקה של חומצה היאלורונית לתוך השפתיים- בהתאם לתוצאה שרוצים להשיג. הפרוצדורה לכשעצמה פשוטה ולא כרוכה בתופעות לוואי למעט נפיחות של יומיים באיזור. המחירים משתנים בהתאם לרופא המבצע וכמות החומר שדרוש. טווח המחירים המקובל הוא 1700-2700 שח למזרק. ממליצה לפנות לקבלת ייעוץ פרטני בהתאם למצב אצלך. יום טוב, להבית

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים