כוונתך

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

28/09/2012 | 09:02 | מאת: עירית

בקיצור, את צריכה לרשום לה שאת רוצה לדעת אם הוא מקלף 2 שכבות של העור עד השכבה ה2 של הדרמיס העליון כי זה באמת נקרא בינוני, כי פילינג כימי שהוא בינוני מקלף בדיוק אותם ולא שכבה אחת שזה פילינג קל נקרא לשכבת אחת קוראים קל.ולא יודעת אם גלי רדיו יכולים לקלף 2 שכבות כאלה עד הדרמיס העליון שעובד לקימטוטים ויכול להסירם אבל קטנים ונזקים קטנים, כי זה טיפול יותר עדין הגלי רדיו האלה שזה נראה לי בול פילינג קל שעושים אצל קוסמטיקית שמסירה שכבת אחת מהעור ולא 2 שרחוקה מהעומק ולא יכול להיות פילינג בינוני בגלי רדיו אולי בלייזר רק.מה את אומרת ד"ר אפשרי? אני בספק...

28/09/2012 | 17:02 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

עירית יקירתי, בואי נעשה סדר בכל הבגלן: פילינג משמעו קילוף. העור מורכב משלוש שכבות עיקריות. בפילינג רפואי (!!!) קל מקלפים מספר שכבות מהשכבה הראשונה, בינוני מגיע לעומק השכבה השניה ופילינג עמוק- מגיע עד לתחילת השכבה השלישית בערך. פילינג אצל קוסמטיקאית לא נכלל כלל בקטגוריות הללו- כיוון שזה מצליח לחדור לחלק השטחי בלבד של השכבה העליונה של העור- אם בכלל. בפילינק לק- מטפלים בכמתים בלבד. פילינג בינוני מטלפ גם בכתמים וגם בקמטוים ואילו פילינג עמוק מטפל גם ממש בקמטים. גלי הרדיו מהווים תחליף לטיפולי הפילינג השונים. העיקרון כאן הוא לחורר את העור ולגרום לו להחלים מנקודות החירור. ניתן לחדור עד לאמצע השכבה השניה עי גלי רדיו ובכך לטפל גם בכתמים, גם בצלקות, קמטוטים וסימני מתיחה. יש הרבה מכשירים של גלי רדיו- חלקם טובים וחלקם לא- כמו שיש הרבה קוסמטיקאיות שלא כולן טובות וכמו שיש רופאים שלא כולם אומרים אמת. אבל חלקם כן.. שבת שלום.

28/09/2012 | 20:09 | מאת: עירית

אחרי שהוא מגיע ל2 שכבות בגלי רדיו ומקלף אחריו העור נראה אדום או ורורד שיתקלף רואים לפחות קצת ונפוח העור ורק אחרי שהעור חדש צומח רואים אותו חלק יותר ואם אני יעשה בגלי רדיו טיפולים אח"כ גם 2 שכבות יצמחו מחדש ? ובכל טיפול אפשר להגיע לגדלים שונים של שטחים שונים בעור בכל קילוף? וכמה טיפולים צריך? אם אני רוצה ש2שכבות של העור עם קמטוטים יתקלף ליד השפתיים אפשר לקלף אותו בטיפול אחד ואראה אותו מקולף או שעומד להתקלף ואז עור יהיה ורורד שאדע שיתקלף אוכל להבחין קצת בגוון הורוד קצת אחרי הקילוף?למה מכירה מישהי שעברה פילינג והיא אמרה לי שאח"כ העור היה מעט מאודורוד ורק אח"כ שצמח לה העור היא ראתה שהוא חלק יותר...נכון גם פה? וכמה זמן לוקח לעור לצמוח מחדש 2 השכבות שלו אחרי הקילוף והאם הוא צומח ביחד אח"כ ב2 שכבות או קודם שכבת אחת ואז כמה זמן עוד שכבה?

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים