הזרקה בשפתיים חומצה הילארונית

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

23/06/2019 | 23:11 | מאת: רוני

היי דוקטור לפני כשנתיים עברתי טיפול בהזרקה של מזרק אחד, לאחר 4 המסות אינטנסיביות שעברתי נראה לי שנוצרה לי מן צלקת בצד ימין בשפה העליונה מבפנים שגורמת להראות כמו גוש שמושך את השפה כלפי מטה והצד שני נראה ריק מה שגורם לאי סימטריה בשפתיים,אני חסר אונים מה אפשר לעשות??

רוני אני מבין את התסכול שלך. יתכן וניתן על ידי שבירת הצלקת והזרקה איטית של חומצה היאלורונית במנות מדודות לשפר את המצב. אני ממליץ שתפנה לכירורג פלסטי שיוכל לתת לך מענה הולם

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים