המסת חומצה היאלורונית בשפתיים לאחר שלושה ימים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

24/05/2019 | 00:50 | מאת: עדי

שלום ד״ר, הוזרק גובידרם 3, לא פעם ראשונה.שיטת ההזרקה הייתה שונה מהרגיל ״טכניקה רוסית חדשנית״ במהלכה הוזרק החומר במספר מרובה של דקירות בנוסף הוזרק לאזור קשת השפה לתחימה, מאז אזור זה כואב מאוד ושפה מאוד נפוחה, האם ניתן להמיס רק חלק מהחומצה או שהכל יורד בהמסה?

במידה ויש כאבים ולא ניתן להמתין עד שהחומר יתרכך אז אין בעיה להמיס רק חלק. צריך להזריק לגוש, לפעמים מופיע בצקת קלה שחולפת תוך מספר ימים. דרך הגב אין בעיה להמיס גם אחרי חודשים חומצה היאלורונית

26/05/2019 | 14:01 | מאת: עדי

תודה על תגובתך, האם יש נפיחות/ בצקות/ שטפי דם בעקבות חומר ההמסה?

בהחלט עלול להיות. צריך להזריק בעדינות ולתוך הגוש.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים