טיפול בחוטי אפטוס למתיחה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

13/05/2019 | 17:15 | מאת: מאייי

שלום רב, אני שמה לב שקיימת בעולם מגמה לטפל בעזרת חוטי אפטוס, בדקתי עם עשרות רופאים בארץ האם מצבעים טיפול של מתיחת זווית העין/גבה, והרמת ועיצוב באף בעזרת החוטים, ואף אחד לא מבצע את הטיפול למעט אחד שאמר לי שמאחר ואני צעירה (29) החוטים לא יחזיקו ויש צורך בבוטוקס לשיתוק השריר. 1) האם זה נכון חייב לבצע גם בוטוקס באזור הגבה? 2) יש מניעה כלשהי בארץ מלטפל בשיטה זו?

לא חושבת שיש מגמה כזאת למעשה אני דווקא מתרשם שיש ירידה בשימוש מופרז בחוטים בכלל בעולם המערבי זה נכון שככל שהשרירים יותר חזקים החוטים יחלשו עקב הפעולה החוזרת ונשנית על השריר. אל תשכחי שהחוט בדרך כלל לא מקובע לכלום אלה מוחדר לרקמה. יש מספר רופאים בארץ שמבצעים דברים יפים עם חוטים אבל לא יודע להמליץ לך על משהו ספציפי. המגמה בעולם שהחוטים משמשים כתוספת לבוטוליניום וחומצה ולא במקום ברוב המקרים.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים