בוטוקס - אחרי חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

11/04/2019 | 22:10 | מאת: בוטוקס

ד"ר שלום !!! אני חודשיים אחרי בוטוקס 3 אזורים . רוב הקמטים חזרו לתפקד כמו שהיו בהתחלה !!! זה הגיוני ? בנוסף יש לי תופעה מוזרה של תפיסת שריר בין הגבות ! או שגבה אחת נתקעת למעלה ומשתחררת אחרי כמה שניות או שתי הגבות עולות באמצע ונוצר מראה שאני עצובה ! מוכר תופעה כזאות ? אני פוחדת שזה יישאר ככה !!!!

בוטוליניום משפיעה בין חודשיים לשישה. מאוד תלוי מה רמת הבעות הפנים שלך. כמו כן לספורטאים זה מחזיק פחות.ככל שמתמידים המרווח בין ההזרקות הולך וגדל כך שלאחר כמה שנים הבוטוליניום יחזיק יותר עקב החלשות השריר. כל התחושות שאת מתארת ייעלמו ברגע שהעצבים יתאוששו לחלוטין והכל יחזור לקדמותו.

24/05/2019 | 17:28 | מאת: להב

שלום, כשאתה מציין שהשריר הולך ונחלש, מה זה אומר? מה ההשפעות על המראה החיצוני לטווח ארוך אם מפסיקים להזריק אחרי שנים?? תודה.

ככל שהשריר נחלש תהיה פחות פעילות ופחות קמטים. אני מניח שבגילאים מבוגרים יש עוד מרכיבים להיווצרות הקמטים ולכן לא בטוח שנראה שינוי. בכל מקרה המלצות משרד הבריאות זה להזריק עד גיל 65 בוטוליניום כך שהתפקוד של השריר יחזור בהדרגה

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים