גוש אחרי עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

25/03/2019 | 14:25 | מאת: Unknown

ד"ר שלום , אני חודשיים אחרי עיבוי שפתיים עם חומצה היאלורונית , מרגישה שהחומצה נספגה טיפה ואני מרגישה שיש לי גוש קטן בתוך השפתים שלא נראה לעין ולא בולט החוצה . רק אני יכולה להרגיש אותו במימוש או עם השיניים. והוא די מציק ... האם גוש מסוג זה נספג לבד? למה נוצר גוש ואיך מטפלים בו? האם הוא מהווה סיכון מסוים ? אשמח לתשובתך, תדה

שלום לך החומצה מוזרקת לשפתיים במינונים קטנים בצורת גושים במקומות מיוחדים. לפעמים שי.תגובה של.הגוף.וזה עלול להשאיר גוש. אין בזה סכנה ומעבר לאי נוחות זה חסר משמעות.ניתן ללחוץ על זה ועל ידי זה לשנות את הצורה. אפשר להמיס אותו דבר שעלול לפגום בסימטריה. אני ממליץ שתפני לרופא המזריק לבדיקה אך לרוב נסתפק בהמתנה בלבד עד לספיגת החומצה.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים