סיבוכים אפשריים אחרי חודש

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

22/03/2019 | 09:23 | מאת: Anny

ד"ר בוקר טוב , שאלה שמטרידה אותי , אשמח לתשובתך . האם יש מצב שייתפתח סיבוך חודש אחרי עיבוי שפתיים ? אם מרגישים בתחושה כללית לא טובה יכול להיות שזה קשור להזרקה ? אם כן , מה הסיבוכים האפשריים ? ולמה ? מתי אפשר להניח שהכל בסדר ולא לדאג למראה החדש? תודה מראש

התחושה הכללית הלא טובה לא קשורה לחומצה. יתכן ואת מאוד לחוצה ומאוד לא שלמה עם החומצה והדבר גורם לך.לאי שקט. לא צפוים סיבוכים משמעותיים. לפעמים יש.תגובה אלרגית מאוחרת שהביטוי בעקרו נפיחות השפה חודשים אחרי ההזרקה. זה חולף מעצמו תוך זמן קצר .זה די נדיר. את יכולה להיות שקטה ורגועה.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים