המסה של חומצה היאלורונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

21/03/2019 | 09:38 | מאת: Dalit

ד"ר כבר ציינתי את שאלתי בפורום מנוסף , אשמח לקבל את הידע שלך בנושא. האם חומצה היאלורונית פרינסס ניתנת להמסה על ידי היאלורונידאז? ומה הסיכונים להמסה? ולפי נסיונך כמה זמן מחזיק חצי מזרק חומצה פרינסס בשפתיים שמחולק לעליונה ותחתונה ? עד כמה חודשים הכי הרבה?

פרינסס חומצה טובה וותיקה. חצי מזרק מחולק ישאר בין 3 ל6 חודשים. אין שום בעיה להמיס. אני ממיס די הרבה מעבר לנפיחות ומאוד נדיר תגובות אלרגיות ךהיאלורנידז לא שמעתי ולא נתקלתי בתגובות אחרות.

21/03/2019 | 10:52 | מאת: Dalit

תודה רבה ד"ר ! תשובתך עזרה לי מאוד

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים