חומצה היאלורונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

19/03/2019 | 09:52 | מאת: Janna

ד"ר שלום, אני חודש וחצי אחרי עיבוי שפתיים , יש לי שאלה שמציקה לי מאוד . אני מתעוררת בבוקר כל יום ומגישה שהשפתיים שלי נפוחות וקצת קשות ובמהלך היום זה משתחרר וחוזרות להיות רכות וטבעיות יותר . האם זו תופעה נורמלית ? בנוסף , איך אפשר לזרז ספיגה של חומצה בשפתיים ? יש לי חצי מזרק שמחולק לתחתונה ועליונה .

היי עדן אני מכיר את התופעה , יש כל מיני הסברים אבל לא ברורה הסיבה. עם הזמן זה חולף. לא ניתן לזרז ממש את ספיגת החומצה אבל ניתן להמיס אותה על ידי זריקת היאלורונידז שהוא אנזים שאחראי על פרוק החומצה.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים