עיבוי שפתיים בחומצה

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

19/02/2019 | 09:35 | מאת: Sharon

לפני 5 ימים עשיתי עיבוי שפתיים בחומצה היאלורונית , כבר ביום השני שמתי לב לוריד נפוח בתוך השפה העליונה הפנימית 0 מרגישה כוריד כי הוא נפוח לאורכו ולא גושי ) . אציין שהוא לא בולט החוצה אך הוא נפוח וכואב ואני מרגישה אותו בזמן דיבור או נגיעה עם הלשון . האם זה משהו טבעי ? זה עובר ? בנוסף , מתי מקבלות השפתיים את הצורה הסופית שלהם ? יש לי ממה לדאוג שהצורה עוד תשתנה אחרי 5 ימים מההזרקה ? תודה על התשובה .

19/02/2019 | 10:41 | מאת: שפתיים

היי שרון יתכן והחומצא לוחצת על הוריד ולכן הוא בולט. בכל מקרה עם מסגזים מקומיים לא עוזרים אז מומלץ לחזור לרופא בכדי שירא ואולי ישקול המסה . צורת השפתיים הסופית תיקח כש 7עד 10 ימים למרות שהרבה פעמים אפשר לראות מידי . השינוי לא מאוד משמעותי

20/02/2019 | 18:30 | מאת: Sharon

תודה ד"ר כל המענה, האם זה מסוכן שהחומצה לוחצת על וריד ? זה אמור להשתפר עם הזמן או שחייב המסה ? תודה שוב

שרון אני רק מנחש. רופא חייב לבדוק אותך. זה מציק לך ואולי ניתן לפתור את זה בקלות? אולי רק עיסוי מקומי? אולי זה משהו אחר. אני חושב שזאת חובתך לפנות לרופא בכדי שיבדוק אותך. בחסימה עורקית עלולה להוות בעיה רצינית. גם חסימה ורידית עלולה לגרום לפגיע אסתטית.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים