קמטוטים רבים ועור מחוספס

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

13/09/2012 | 22:32 | מאת: יוליה

שלום לד"ר להבית שמי יוליה ואני בת 29 בשנתיים האחרונות התחילו לי קמטוטים לא עבים ולא עמוקים די דקים בכל הפנים כולל כל העפעפיים (שניהם) והתחיל להיות עור מחוספס וגבשושי שפיליניג קל לא יכל להגיע ולקלף את העור המחוספס והגבשושי כי הוא מורגש חלק אבל רואים כמה הוא מחוספס ויבש...האם יש טיפול שיכול להגיע עד להעלמות של קמטוטים בסוגים מסוימים ובמקרים מסוימים בתלוי לעומקם אם הם דקים יש טיפול? אני ממש מפחדת שהם יתעמקו ויהיו עבים שאני כבר חושבת איך להיפטר מהם. עכשיו ממילויים אני לא הייתי רוצה להגיע לזה כרגע ולא בכל מקום אפשר ובוטוקס וגמאני מפחדת מהם...בלי לראות רק להביא דעה מה היית ממליצה יש דרכים להעלים קמטוטים לפעמים ולהתפטר מעור לא חלק וממרקם לא חלק ואליסטי ולהצעיר אותו?

25/09/2012 | 11:39 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

אני לא מצליחה להבין את הבעיה מהתיאור. צריך לראות את המקרה ולהחליט

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים