האם גליצרין מייבש את העור ואיך לאדות אלכוהול?

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

03/04/2018 | 17:50 | מאת: היי

שלום רב, מכינה סירום ויטמין C קטן לעצמי בבוקר, עם ויטמין E וחומצה פרולית (נמכר בכל מקום בכל מקרה). את הפרולית היית ממיסה בגמעט גליצרים במקום באלכוהול , כדי לא לייבש את העור. הבנתי שגליצרין מושך לחות מהעור החוצה , האם זה נכון? ובמידה ומחליפה אותו באלכוהול, איך לגרום לאלכוהול להתאדות מבלי שהחומצה הפרולית תתחמצן או תהפוך ללא אפקטיבית תוך כדי? תודה מראש!

היי אני מתנצל שאלה הרבה מעבר לידע שלי. אולי ניתן לשאול רופא עור או רוקח

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים