האם פילינג בלייזר עמוק מומלץ?

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

10/09/2012 | 23:15 | מאת: אור

שמעתי שזה נותן תוצאה של פילינג עמוק... ואניהמעוניינת להעלים קמטים ויש לי המון וקמטוטים הרוב קמטים.האם זה יכול להשאיר צלקות אחרי הטיפול והאם זה מתאים לכל האיזורים של הפנים כל העפעף התחתון (עיניים)והצוואר ומגיע גם לקמטים עמוקים מה הסיכונים אם יש בכלל והאם זה מומלץ גם לכהים בעור ואיך הטיפול הולך זה כואב ולכמה שנים זה מחזיק יכול להיות תחליף לניתוח מתיחת פנים ופנים גם לאיזור הפה?

13/09/2012 | 08:19 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

אני לא כל כך מצליחה להבין את השאלה ואת הבעיה. בעיקרון על מנת לדעת אם הטיפול מומלץ או שעדיף פילינג עמוק צריך ראות את המקרה- צריך לשקות כל מקרה לפי סוג הבעיה בעור, סוג העור, הגיל ועוד ועוד

13/09/2012 | 14:51 | מאת: אור

זאת אומרת האם אפשר להגיע לתוצאה של פילינג עמוק בכל האיזורים בפנים גם העדינים ניתן לעשות בגלי רדיו פיליניג עמוק ולהגיע לכל השכבות העמוקות בעור? או רק לייזר עמוק יכול להגיע לקילוף עמוק במקום פיליניג עמוק כימי?

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים