מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

12/06/2012 | 16:45 | מאת: יערה

שלום ד"ר אקרמן אני מעוניינת למלא קמטים בצידי הפה ולהוסיף מעט נפח בשפתיים. על איזה חומר היית ממליצה לי? אני מחפשת שינוי שהוא עדין יחסית. תודה רבה מראש יערה

14/06/2012 | 22:58 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

החומר הבטוח ביותר למילוי שפתיים וקמטים זה חומצה היאלורונית. יש הרבה מאד חברות שמייצרות חומצה כזו ולא כולן באותה איכות. בכל מקרה החומצה ההיאלורונית במידה ומוזרקת עי רופא מיומן תשווה לפנים מראה צעיר יותר אך עם זאת מראה טבעי ולא מלאכותי. ממליצה להגיע לייעוץ ולקבל המלצה פרטנית בהתאם למצבך

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים