שושנת יריחו בתינוקות

דיון מתוך פורום  שושנת יריחו - לשמניה

25/12/2012 | 22:21 | מאת: שירן

שלום בני בן חצי שנה אובחן היום כסובל משושנת יריחו, יש בפניו 3 פצעים (כ2-3 ס"מ) באיזור הלחיים שכבר החלו להגליד ועוד מספר פצעים בצוואר קטנים יחסית ללא מוגלה , מהן דרכי הטיפול הטובות ביותר לתינוקות? להבנתי משחת לשקוטן איטית נורא והסיכוי בה לצלקות הוא גבוה יותר בניגוד לחנקן , מה הסיכוי שיצטרך טיפול ורידי?? אשמח לקבל עצות וסיוע!

שלום שירן היכן אתם גרים והיכן הוא נעקץ בארץ? ישנם סוגים שונים של הטפיל ובכל סוג דרך טיפול שונה. בברכה

מנהל פורום שושנת יריחו - לשמניה