פריחה אדומה וצפופה, דמוי אדמת ונפיחות על כף הרגל

דיון מתוך פורום  שושנת יריחו - לשמניה

15/07/2012 | 21:10 | מאת: פנינה

פתאום התחילה פריחה בצורת נקודות אדמדמות קטנטנות וצפופות על כף הרגל הימנית, בעיקר בחלק העליון של הכף, ולאט לאט נעשה אדום יותר וצפוף וכן נפיחות רבה למעלה ובקרסול. מגרד מאוד וצורב מעט. למחרת, (היום) הופיעו מעט מאותן נקודות פריחה בכף הרגל השניה אולם אלה נראה שלא יפרחו כמו בכף הרגל הקודמת. אין שום עקבות במקום אחר כלשהו בגוף. אודה מאוד ד"ר גב. סלומון אם תוכלי לחוות דעתך על המצב ואופן טיפול.

יתכן ומדובר בתגובה אלרגית, אנא פנה לרופא העור שלך בברכה ד"ר מיכל סלומון

מנהל פורום שושנת יריחו - לשמניה