ביטוח שיניים וראייה

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

11/09/2014 | 13:34 | מאת: אייל

אנחנו עושים רילוקיישן לסינגפור. אפשר לקנות ביטוח רפואי בחברה אחת ושיניים באחרת? איפה כדאי לעשות? (איזה חברות מאפשרות ביטוח שיניים בלבד?) באיזו חברה הכי כדאי לעשות ביטוח רפואי?

שלום אייל, אכן אפשר לרכוש ביטוח שיניים בחברה אחת ובריאות בחברה אחרת וישנן חברות שמאפשרות את שני הכיסויים יחד (השיניים בד"כ כתוספת לרפואי). מבחינת הכדאיות בבחירת חברת הביטוח - כאן יש לשקול פרמטרים כשהראשון הוא היקף הכיסוי והאם הוא מתאים לסטטוס שלכם (זוג? ילדים? גילאים שונים? צרכים מיוחדים? ). כמו כן יש לבחון פרמטרים של מקום הכיסוי - האם רק בסינגפור? האם אזורי? עולמי? האם נדרש כיסוי בישראל בביקורי מולדת? כנ"ל לגבי ביטוח שיניים - האם הוא כולל רק עזרה ראשונה? האם כולל שירותים מקיפים יותר? האם כולל אורתודנטיה (שבד"כ זה לא כלול) חברות אפשריות שפועלות בסינגפור: דיוידשילד - חברה ישראלית, ביטוח רפואי מקיף, כיסוי שיניים בישראל לפי מפרט הכיסוי המפורסם באתר (גילוי נאות - אני החתם הרפואי ומנהל הסיכונים של דיוידשילד) MSH - ביטוח בינלאומי עם מרכיב שיניים . בגוגל - mch international בופה (bupa) - חברה מאנגליה שגם מציעה את שני המוצרים חברות מקומיות בסינגפור (אני יודע שקיימות אבל אינני מכיר לעומק) דרך נוספת היא להתייעץ עם ישראלים שנמצאים כבר ברילוקישיין בסינגפור. אין חכמים כבעלי ניסיון . בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל