רילוקיישן לארהב, ילדה עם אפילפסיה

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

13/04/2014 | 21:08 | מאת: Raz

הי, אנחנו עושים רילוקיישן לארהב. האם יש בעייה לכסות ילדה עם אפילפסיה מסוג פטיט מאל? האם עושים בעיות לכיסוי מלא?

שלום רז, באופן עקרוני ביטוח רפואי מחריג בעיות קיימות או השלכות של בעיות קיימות. יחד עם זאת זה גם תלוי בחומרת המחלה, בתדירות ההתקפים והטיפול שניתן ויש מצבים שהם ניתן לפתור את העניין בתוספת פרמיה שתכסה גם את הבעיות הקיימות. אני מציע לאסוף את כל החומר הרפואי והלגיש לחברת הביטוח על מנת לקבל תשובה מלאה ועניינית. אגב, במידה ואתם יוצאים לרילוקישיין ועבודה בחברה אמריקאית יכול להיות שתוכלו להצטרף לביטוח המקומי במסגרת החברה ללא חריגים או הגבלות, ככל שזה רלוונטי. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל